07
Дек
2023

Брандирана Schaeffler раница ви очаква в новата LuK кампания на REPXPERT!Работите ли с ремонтните решения от LuK? Имаме добра новина за вас. Можете да спечелите подаръци с марка Schaeffler само чрез монтаж на тези продукти и регистриране на бонус точките от техните кутии във вашия REPXPERT акаунт. Можете да получите една от 40 брандирани Schaeffler раници!

*Кампанията ще се проведе от 1 до 30 Ноември или до изчерпване на наличностите. Само активираните потребителски акаунти на REPXPERT с дадено съгласие за обработка на данни, както и със съгласие за комуникация с клиенти на Schaeffler REPXPERT, могат да се възползват от промоцията. Всички участници трябва да имат регистрация в REPXPERT като автосервиз, намиращ се в България и да е регистрирано юридическо лице по смисъла на закона на Република България. В съответствие с това, в REPXPERT акаунта трябва да има коректно въведен Булстат номер.

Правила

По- лесно е, отколкото си мислите!
  1. Купете комплект съединител LuK RepSet 2CT Dry, които включва REPXPERT бонус точки, от оторизираните дистрибутори на Schaeffler в България.
  2. Отидете на REPXPERT, регистрирайте се/ влезте и въведете бонус точките от продукта.
  3. Регистрирайте минимум следния брой бонус точки и получете подарък
    • 1600 точки = Брандиранa Schaeffler раница
    • След като потребителят достигне необходимият брой бонус точки (1600) по време на промо периода, получава споменатата награда автоматично. Всеки автосервиз (1 регистриран акаунт) има право само на 1 награда. Не е възможно, например да комбинирате точки от други продукти.
  4. Изчакайте, докато обработим информацията за точките на потребителите от нашата система. На спечелилите ще бъдат изпратени награди автоматично, веднага, след като резултатите са готови.
  5. Ще се погрижим победителите да бъдат уведомени и наградата да бъде доставена! Проверете дали вашите данни за контакт на REPXPERT са актуални и сте съгласни с обработка на данни и комуникация с клиентите на Schaeffler REPXPERT, което ще ни позволи да ви изпратим наградата.

Как да регистрирам REPXPERT точките?


  • Всичко, което трябва да направите, е да въведете кодовата последователност на бонус талон в раздела на вашия профил на REPXPERT. Моля, имайте предвид, че само автосервизи (= потребители, регистрирани като автосервизи) имат достъп до бонус програмата REPXPERT.
  • За да въведете кодовете, влезте в REPXPERT. Тук кликнете върху оранжевия бутон под снимката на вашия профил и въведете 12-цифрения код от талона. Друга възможност е да използвате мобилното приложение REPXPERT и да сканирате бонус купоните там. Лесно е.
  • Бонус точките могат да се използват и за безплатно изтегляне на техническа информация от базата данни REPXPERT TecRMI при търсене в каталога (не се притеснявайте, ако използвате точките си в базата данни TecRMI. Тези точки остават валидни в кампанията).
  • Обърнете внимание, че всички точки във вашия акаунт ще изтекат след 365 дни при пълна неактивност от ваша страна (= без допълнителни регистрации на купони, без покупки в TecRMI).

Още новини