04
Окт
2023

Предстоящи обучения на Knorr-Bremse


Време за Техническите обучения за Експерти на Knorr-Bremse.Ще открием есенният сезон с четири обучения през месец Октомври и едно през месец Ноември, както следва:

 

График на обученията:

Ще продължим с обучение за напреднали "Training on the Electronic Systems of Trailers - TEST", което ще включва детайлна информация за електрическите и пневматични инсталации включени в новото поколение "EBS" системи за ремаркета "TEBS-G2 family". Работа с диагностичното оборудване на "Knorr-Bremse" за ремаркета, детайлна информация относно провеждането на диагностика на ремаркета, откриване и отстраняване на проблеми/неизправности в "EBS" системата в следствие на диагностиката. Ще проведем презентация на диагностичният софтуер на по-високо ниво приложена на демо макет оборудван с последно поколение интелигентни системи на Knorr-Bremse единствен по рода си в България. Датата на събитието ще бъде на 09-10 Октомври 2023.

 Ще продължим с:

Второто обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST part I (Air treatment & clutch compressor)" ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EAC 1, EAC 2, EAC 2.1, EAC 2.5 и New Clutch Compressor". Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (EAC – електронно управление и подготовка на въздуха) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green. Датата на събитието ще бъде на 16-17 Октомври 2023.

Третото обучение "Truck and Bus Electronic Systems Training - TBEST part II (EBS & Neo Green)" ще включва информация относно системите, който се вграждат в товарни автомобили и автобуси като "EBS 2.3, EBS 5, EBS 7, ELC и Neo Green". Участниците ще бъдат въведени в структурата, работата и компонентите на електронните системи на съвременните превозни средства (ABS –  антиблокираща спирачна система; EBS – електронна спирачна система; ELC – електронен контрол на нивото) и диагностичните възможности при системите с използването на платформата за диагностика NEO Green. Датата на събитието ще бъде на 23-24 Октомври 2023.

Четвъртото обучение "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT" ще включва детайлна информация за устройството и принципа на работа на всички видове спирачни апарати на "Knorr-Bremse". Ще бъдат разяснени основните похвати и техники за ремонт на спирачните апарати, чрез използването на специалният инструмент за ремонт на апарати на "Knorr-Bremse". Участниците ще имат възможността да ремонтират демо апарати по-време на обучението и да научат някой нови техники. Датата на събитието ще бъде на 30 Октомври 2023.

Петото обучение "Expert Training - Fault finding" - това е първото обучение за експерти, което е насочено за хора с дългогодишен опит. В него ще се разгледат методите за откриване и отстраняване на неизправности в спирачните системи при камиони и ремаркета. Участниците ще се запознаят с най-новата спирачна система за ремаркета на Knorr-Bremse iTEBS-X. Датата на събитието ще бъде на 06-07 Ноември 2023.

Важно: Относно регистрация на участниците в серията от обучения. Таксата за участие е 120 евро на ден на участник, моля регистрираите вашето желание за участие на посоченият сайт.

Сайт за регистрация на участниците в обучението: Knorr-Bremse registration site (Сайта за регистрация: http://kbtraining.hu/en)!

Всяко обучение е с продължителност два дни освен "Pneumatically Operated Disc Brake Training - ADBT", което ще бъде един ден. Местата сa ограничени до 20 души за всяко обучение.

Всички технически обучения ще бъдат проведени в центъра за обучения на Knorr-Bremse на адрес:
Град Сливница, ул.Хан Крум 1А

Още новини